Love and Marriage..

Oma kuva
Kaukana Pohjoisessa,talossa järven rannalla asuu tämän tarinan Pulmuset. Rouva,joka on innostunut kirjoittamaan avioliiton askareista,sekä avioliittotyöstä yleisemminkin.Ja tietysti Erämies,joka on Talonmies ja Kumppani,Aviomies. Avioliitto on 15 vuotias teini,joka on murrosikääkin jo kokeillut. Matkassa kulkee kolme alle teini-ikäistä lasta ja kaksi metsästyskoiraa. Keski-ikäinen talo vaatii oman huomionsa,iso pihamaa vaatisi paljon enemmän kuin saa.Pohjoisen talvet tuovat lunta tupaan,jos Talonmies ei nurkissa rehki joka liikenevä hetki. Vuorotyö ja joskus työtä vuorotta,viiden ihmisen harrastukset ja parisuhteen hoito,niistä tämä blogi ammentaa kertomuksensa.

keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Kaikki yhtäaikaa!

Kotimies on meillä taitava ruuanlaittaja.Hän loihtii gourmeet, laittaa ruokaa ja pohtii makuja ja suolausta ja rva ruokkii väen.Muuntoiminnan ohessa useimmiten.

Kerran tulin kotiin,kun Hän oli ollut kotona aiemmin,joka on meillä harvinaista.Vesihöyryssä oli perunoita kiehumassa ja jotain Herkkulihaa oli toisessa padassa.Lapset riekkui ja riehui,läksyjä ei oltu vielä suunniteltukaan.Talo lämpeni ja valot kauniisti paloi.

Kuitenkin vastaan tuli melko karmea haju.Syyllinen löyty hellalta.Vesihöyry kattilan alta oli loppunut vesi.Jo joku aika sitten.

En ollut pahoillani lainkaan,säikähdin vain.Itsellenihän tuo on sattunut tuhat tai kaksitoista kertaa. Ääneen kuitenkin tämän sanoin: "ohhoh!" ja tyynesti laitoin kattilan jäähtymään ja liesituuletinta isommalle.Kuitenkin Hän suuttui." On tässä kuule ollut niin paljon hommaa,että laitappa ruokaa ja lämmitystä yhtäaikaa!" Aivan.Jospa sitä joku päivä kokeilen.Että on vain kaksi hommaa yhtäaikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti