Love and Marriage..

Oma kuva
Kaukana Pohjoisessa,talossa järven rannalla asuu tämän tarinan Pulmuset. Rouva,joka on innostunut kirjoittamaan avioliiton askareista,sekä avioliittotyöstä yleisemminkin.Ja tietysti Erämies,joka on Talonmies ja Kumppani,Aviomies. Avioliitto on 15 vuotias teini,joka on murrosikääkin jo kokeillut. Matkassa kulkee kolme alle teini-ikäistä lasta ja kaksi metsästyskoiraa. Keski-ikäinen talo vaatii oman huomionsa,iso pihamaa vaatisi paljon enemmän kuin saa.Pohjoisen talvet tuovat lunta tupaan,jos Talonmies ei nurkissa rehki joka liikenevä hetki. Vuorotyö ja joskus työtä vuorotta,viiden ihmisen harrastukset ja parisuhteen hoito,niistä tämä blogi ammentaa kertomuksensa.

torstai 5. marraskuuta 2009

Suunnitelmia vai suunnitelmia..

Kerran Erämiehen kanssa illan pimeydessä ja syysliukkaiden aikaan tulimme koirien kanssa ulkoa.Koirat kiskoi ja jokainen lihas jännitettyinä pysyimme pystyssä.
Siinä kun talon ohi kuljimme Rouvan mieleeni tunki näköhavainto,kun siinä nyt käveltiin vaan,että katoppas Kuopuksen polkupyörä on vielä jäänyt tuohon seinään nojaamaan. Äänen tuon huomion sanoin ja päiväilin,ettei kyllä tartte sen huimapään lähteä enää pyöräilemään kun näin liukastakin." huoh!pitäsi tuokin viedä varastoon" ja saman tien omat ajatukset jatkoivat jo matkaa ruuanlaittoon,verhojen väriin,nukkumiseen ja huomiseen päiväohjelmaan.

Tultiin sisälle ja samantien Isäntä hävis. Jo ehdin ottaa ihmetyksen siihen ja silloin näin ikkunasta kuinka Isäntä raahasi liukkaalla pihajäällä kahta polkupyörää kohti varastoa...
Siihen tiivistyi taas sinä päivänä miehen ja naisen välinen ero : kun nainen suunnittelee ja päiväilee,mies ottaa ja tarttuu toimeen " no,sinähän just sanoit että nuo pittää viedä!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti