Love and Marriage..

Oma kuva
Kaukana Pohjoisessa,talossa järven rannalla asuu tämän tarinan Pulmuset. Rouva,joka on innostunut kirjoittamaan avioliiton askareista,sekä avioliittotyöstä yleisemminkin.Ja tietysti Erämies,joka on Talonmies ja Kumppani,Aviomies. Avioliitto on 15 vuotias teini,joka on murrosikääkin jo kokeillut. Matkassa kulkee kolme alle teini-ikäistä lasta ja kaksi metsästyskoiraa. Keski-ikäinen talo vaatii oman huomionsa,iso pihamaa vaatisi paljon enemmän kuin saa.Pohjoisen talvet tuovat lunta tupaan,jos Talonmies ei nurkissa rehki joka liikenevä hetki. Vuorotyö ja joskus työtä vuorotta,viiden ihmisen harrastukset ja parisuhteen hoito,niistä tämä blogi ammentaa kertomuksensa.

perjantai 12. elokuuta 2011

Arvokas Paperi

Rva Pulmunen yllättäen ja pyytämättä vanheni tänä vuonna pyöreitä vuosia.Pyöreät muodot jo olikin ennestään.
Vanheneminen saattaa olla joskus hieman kiperää ja ainakin se saa aikaan erillaisia ajatusvyöryjä.Kuinka tässä näin kävikään? Minne ne vuodet menikään? Oliko tämä nyt tässä? Ja ainakin se on kovin pienellä kirjoitettu.
Talonmies hurautti minun nimiini rekisteröidyllä autolla Liikkuvan Poliisin liikenteen tarkkailuasemaan,pikkuisen liian lujaa."Ohitustilanne!" kuului puolustuksen puheenvuoro.
Poliisiauton takapenkillä ei olo kuulemma ole kovin kaksinen,ei tunnu ylpeyttä,ei iloa. Mutta mikään ei Suomen Poliisille riitä.Rahan lisäksi LiikkuvaPoliisi löysi reiän tuossa teräksisessä ulkokuoressa.Katsellessaan auton papereita hän ei ehken niin tarkkaan vielä ollut katsonut kuskin ajokorttia."Hm.. niin auto onkin näköjään rekisteröity tyttärenne nimiin..." sanoi Suomen Poliisi 3 vuotta vanhemmalle Miehelleni,jonka kasvot vaihtoivat värin toiseen hälytysajoneuvoon.

Lohdutin miestä,että tuosta tiedosta voidaan kyllä maksaa 120 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti