Love and Marriage..

Oma kuva
Kaukana Pohjoisessa,talossa järven rannalla asuu tämän tarinan Pulmuset. Rouva,joka on innostunut kirjoittamaan avioliiton askareista,sekä avioliittotyöstä yleisemminkin.Ja tietysti Erämies,joka on Talonmies ja Kumppani,Aviomies. Avioliitto on 15 vuotias teini,joka on murrosikääkin jo kokeillut. Matkassa kulkee kolme alle teini-ikäistä lasta ja kaksi metsästyskoiraa. Keski-ikäinen talo vaatii oman huomionsa,iso pihamaa vaatisi paljon enemmän kuin saa.Pohjoisen talvet tuovat lunta tupaan,jos Talonmies ei nurkissa rehki joka liikenevä hetki. Vuorotyö ja joskus työtä vuorotta,viiden ihmisen harrastukset ja parisuhteen hoito,niistä tämä blogi ammentaa kertomuksensa.

tiistai 14. syyskuuta 2010

Ja marjaan..

Talonmies on meillä aina ollut Suurten Linjojen Mies.Hän vetelee Semmoset Suuntaviivat ja Suuret linjat omaan elämäänsä ja oikeastaan kaikkeen mihin hän ryhtyy,hän ryhtyy hyvin tosissaan muttei ala lillukanvarsia tonkimaan.
Aamulla heti kahvipannullisen jälkeen alkoi tuttu prötprötpröt pihalta kuulua ja Talkkari jo GoreTexeissaan saapasteli pitkin pirttiä ja etsiskeli jotain hyvin tärkeää. Minä jo ihmettelemään,että mitäs nyt on hukassa? Niitä taakkaliinoja kattelen,tuumi isäntä ("ja keittiöstä ajttelit niitten löytävän?" kysyi Aamuihminen pääni sisällä) "No mitäs liinoilla tähän aikaan?" kyselin ääneen.
" No marjaan aattelin " Ja niin Hän lähti.Traktorilla.3 kpl 100litran muuttolaatikkoa traktorin perässä taakkaliinoilla kinnitettynä. Laitoin ruuan valmiksi uuniin.

1 kommentti:

  1. Ihan piti taas ääneen nauraa näille sinun marjaanlähtöjutuille. Vaikkei sulla itellä ehkä naurattanu IHAN joka välissä (ainakaan niitä sukkia etsiessä)?

    VastaaPoista