Love and Marriage..

Oma kuva
Kaukana Pohjoisessa,talossa järven rannalla asuu tämän tarinan Pulmuset. Rouva,joka on innostunut kirjoittamaan avioliiton askareista,sekä avioliittotyöstä yleisemminkin.Ja tietysti Erämies,joka on Talonmies ja Kumppani,Aviomies. Avioliitto on 15 vuotias teini,joka on murrosikääkin jo kokeillut. Matkassa kulkee kolme alle teini-ikäistä lasta ja kaksi metsästyskoiraa. Keski-ikäinen talo vaatii oman huomionsa,iso pihamaa vaatisi paljon enemmän kuin saa.Pohjoisen talvet tuovat lunta tupaan,jos Talonmies ei nurkissa rehki joka liikenevä hetki. Vuorotyö ja joskus työtä vuorotta,viiden ihmisen harrastukset ja parisuhteen hoito,niistä tämä blogi ammentaa kertomuksensa.

torstai 9. syyskuuta 2010

AutoMaailmassa

Rva Pulmunen joutui työpaikan kahvipöydässä (taas) vauhdikkaaseen keskusteluun,kuten hänellä tapana on; ottaa kantaa asiaan kuin asiaan.Tällä kertaa MiesKollegan kanssa yövuoron kahvimukien äärellä jouduimme autokeskusteluun..

-" me on kateltu uusien autojen hintoja ja yllätyttiin,kun se yks uus automalli on niin halpa" puhkesi Pulmutar puhumaan.
-" aijaa! mikäs uus auto se oli?" kysyi Kollega, innostuneesti

- " no se on se yks semmonen ulkomaalainen,joka niinku tehhään siellä eripaikassa,kuin on suunniteltu,tai siis se on niinku tehty sillai niinku se skoda."
-" ...hm.."
-" en nyt siis muista mikä sen auton nimi on,mutta,tiiätkö se on niitä halpa-autoja,jotka on niinku IIlaatua,että ihan hyviä,mutta tehty halppisversio,että ei oo niitä vakauttamia ja estonestäjiä"
-"...aivan..ajonvakautinjärjestelmä.. ettei se sitten ole se Skoda?" epäili jo hienoista epätoivoa äänessään Kollega

-" eieeiei,kyllä minä tunnen Skodan! - tää on semmonen,jossa on neliveto ja porrasperänen ja se on markkinoiden halvin se just sekin nelivetomaasturi,maksoko se 10 000 euroo"

-" täh! no onpa halpa todellakin jos nelivetomaasturi on kymppitonnin,vaikka oiskin riisuttu versio--et muista minkä kokonen se sitten oli?"
-" semmonen aika iso..."
-" ...niin se moottori..onko se Bensa vai Diesel? että onko minkäkokoninen,1.6 litranen,vai?"

-" eiku mahtuu sinne paljon enemmän! "
-" aivan...otatko lisää kahvia?"

1 kommentti: