Love and Marriage..

Oma kuva
Kaukana Pohjoisessa,talossa järven rannalla asuu tämän tarinan Pulmuset. Rouva,joka on innostunut kirjoittamaan avioliiton askareista,sekä avioliittotyöstä yleisemminkin.Ja tietysti Erämies,joka on Talonmies ja Kumppani,Aviomies. Avioliitto on 15 vuotias teini,joka on murrosikääkin jo kokeillut. Matkassa kulkee kolme alle teini-ikäistä lasta ja kaksi metsästyskoiraa. Keski-ikäinen talo vaatii oman huomionsa,iso pihamaa vaatisi paljon enemmän kuin saa.Pohjoisen talvet tuovat lunta tupaan,jos Talonmies ei nurkissa rehki joka liikenevä hetki. Vuorotyö ja joskus työtä vuorotta,viiden ihmisen harrastukset ja parisuhteen hoito,niistä tämä blogi ammentaa kertomuksensa.

tiistai 25. toukokuuta 2010

auton hinausta

Pulmuset joutui hirmuiseen tilanteeseen,jossa perheen autolla hinattiin toinen auto korjaamolle.
Tilanne oli Kauhea,koskapa Talonmies oli päättänyt ja sopinut itselleen,että kuntoon se tulloo auto omassa pihassa.Ei kuitenkaan tullut ja niinpä,Rva hyppäsi aurinkolasit silmillään,valkoisissa caprihousuissaan ja huulipuna välkehtien hinattavaan Omaan Autoonsa ja kysäisi ikkunasta Talkkarilta:"miten tässä muuten pittää tehä?" ." Seuraile sitä köyttä" oli leppoisa vastaus ja niin lähdettiin.

Ensimmäisen kerran köysi katkesi n.4km päässä 35km matkasta.HinuriKuski huuteli rapakosta köyttä kaivaessaan,että "koetappa kahtoo sitä köyttä!"

Siismitä helekuttia! Kahtoo köyttä.Katoinhan minä! Mitä siinä muuten katot.Ei ollu mitään puhetta tai OHJETTA,mitä sitten kun on katsonut! Sitten ärtynyt ja melkolailla sotkeentunut mies sanoi että köyden pitäis pysyä tiukkana koko ajan. Miten?! siis miten pidetään köysi tiukkana kun risteykseen jäädään seisomaan? Kysyin. Virhe! Nythän juttu kääntyikin niin,että Rva kysyi miten autoa jarrutetaan tyyliin. No..saatoinhan ihmetellä sitä siinä samalla kun ihmettelin köysi hässäkkää. Miten autoa jarrutetaan..prkl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti