Love and Marriage..

Oma kuva
Kaukana Pohjoisessa,talossa järven rannalla asuu tämän tarinan Pulmuset. Rouva,joka on innostunut kirjoittamaan avioliiton askareista,sekä avioliittotyöstä yleisemminkin.Ja tietysti Erämies,joka on Talonmies ja Kumppani,Aviomies. Avioliitto on 15 vuotias teini,joka on murrosikääkin jo kokeillut. Matkassa kulkee kolme alle teini-ikäistä lasta ja kaksi metsästyskoiraa. Keski-ikäinen talo vaatii oman huomionsa,iso pihamaa vaatisi paljon enemmän kuin saa.Pohjoisen talvet tuovat lunta tupaan,jos Talonmies ei nurkissa rehki joka liikenevä hetki. Vuorotyö ja joskus työtä vuorotta,viiden ihmisen harrastukset ja parisuhteen hoito,niistä tämä blogi ammentaa kertomuksensa.

lauantai 11. syyskuuta 2010

Jatko-osa: "kuinka naisten tulisi käsitellä miehiä"

Muistattehan kuinka kerroin Prinsessasta,joka on Ukin kanssa rakensi majaansa,liehitellen ja palvoen? Se oli esityö sille,miten He nyt elävät.Antaakapa kun kerron.

Mummo ja Ukki ja Prinsessa olivat tavallisena arkipäivänä kaupassa.Tiedättehän juuri ne vähän kiireisen makuiset arjet,jolloin ostetaan vaan ruisleipää,kananmunia,maitoa ja juustoa.Ehkä jugurttia ja omenoita.Prinsessa maleksi tapansa mukaan heviosaston ajan leluosastolla,puhellen ja laulellen itsekseen Barbeista ja keijuista ja yksisarvisista.Yhtäkkiä,kuten kuusivuotiailla on tapana,Hän sai Idean! "mukana ei olekaan äiti ja isä...hm....mummo! ja ...UKKI!"Ja niinpä Hän juoksi kaksi Barbieta kädessään omenalaarille Mummon luo, ja hengästyneenä,räkänsä Barbi-pakettiin pyyhkien,kysyi Mummolta: "mummmmooo....ostaisitko mulle tämän tai tämän?""..räpsräps." Mummo vastasi,kuten jo aikojenalusta tapana on ollut,ei,ei osteta Prinsessa,ei ole nyt Barbin ostopäivä." Prinsessa hymähti paheksuvasti,asiaankuuluvasti.Ja juoksi salamana Ukin luo,työkaluhyllylle.
"Ukkiiiiii.....minä niiiiin tahtoisin tämän barbin....tai tämän...tämäkin käy ihan hirveen hyvin....kaikilla muilla jo onkin tämmönen....Ukkiiii....onkohan tämä liiiian kallis.....voiskohan tätä saada...?" Kädessä Prinsessallahan oli 12 e maksava ja 19e maksava Barbie,joista Hän nyt näytti Ukille sitä kalliimpaa.
"Sinäkö tahot sen? Kumpiko se ois parempi?" pehmeni Ukki,kenenkään kuulematta,vain Hän ja Prinsessa,siinä vasaroitten ja kumikaapeleitten edessä. "Ukki....minä tahtoisin niiin tämän..." sanoi Hän ja näytti sitä Kalliimpaa.
Kassalla Mummo lastasi kananmunia ja omenoita ja flooraa hihnalle,ja yhtäkkiä siihen tulikin Barbie,19,60e.Mummo nosti katseensa äimistyneenä Prinsessaan.Prinsessa katseli tyynesti purukumipaketteja. " nooh.annahan nyt olla sen äpön.minä sen lupasin..." kuului kassiin pakkaajan paikalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti