Love and Marriage..

Oma kuva
Kaukana Pohjoisessa,talossa järven rannalla asuu tämän tarinan Pulmuset. Rouva,joka on innostunut kirjoittamaan avioliiton askareista,sekä avioliittotyöstä yleisemminkin.Ja tietysti Erämies,joka on Talonmies ja Kumppani,Aviomies. Avioliitto on 15 vuotias teini,joka on murrosikääkin jo kokeillut. Matkassa kulkee kolme alle teini-ikäistä lasta ja kaksi metsästyskoiraa. Keski-ikäinen talo vaatii oman huomionsa,iso pihamaa vaatisi paljon enemmän kuin saa.Pohjoisen talvet tuovat lunta tupaan,jos Talonmies ei nurkissa rehki joka liikenevä hetki. Vuorotyö ja joskus työtä vuorotta,viiden ihmisen harrastukset ja parisuhteen hoito,niistä tämä blogi ammentaa kertomuksensa.

torstai 8. lokakuuta 2009

Fordson

Maalla on usein ollut Isännän mielessä,että kun ois Traktori.
Suvussa on joitain Fanaatikkoja,jotka ovat lietsoneet henkeä lisää moiseen himoon.Että saada vielä vanha traktori.Lumitöihin ja puunhakuun,ei siihen uutta tarvita.

Viime talvena 1 auto poistettiin väliaikaisesti käytöstä ja Isäntä alkoi haaveilemaan,josko siitä rakentais traktorin lumitöihin. Myötäilin tyynesti.Olen hyvin tottunut siihen,että hän saattaa rakentaa vaikka Ikiliikkujan,jos on aikaa.

Kerran sitten Talonmies silmät palaen kertoi,että nyt Se löytyi. "Lapselle uudet talvikengät?" "uusi lamppu olohuoneeseen?" " uusi sänky?" " lomamatkakohde?" "vakituinen työpaikka?"
Ehhei.Traktori.Fordson Major vm.1960. "siinä on kuule hytti ja kaikki!"
Niinpä hän vei Kuopuksen hoitoon,ajoi auton kauppaan ja ajoi Fordsonilla kotia. Sitten hän siitä otti kuvia.
Se on Sininen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti