Love and Marriage..

Oma kuva
Kaukana Pohjoisessa,talossa järven rannalla asuu tämän tarinan Pulmuset. Rouva,joka on innostunut kirjoittamaan avioliiton askareista,sekä avioliittotyöstä yleisemminkin.Ja tietysti Erämies,joka on Talonmies ja Kumppani,Aviomies. Avioliitto on 15 vuotias teini,joka on murrosikääkin jo kokeillut. Matkassa kulkee kolme alle teini-ikäistä lasta ja kaksi metsästyskoiraa. Keski-ikäinen talo vaatii oman huomionsa,iso pihamaa vaatisi paljon enemmän kuin saa.Pohjoisen talvet tuovat lunta tupaan,jos Talonmies ei nurkissa rehki joka liikenevä hetki. Vuorotyö ja joskus työtä vuorotta,viiden ihmisen harrastukset ja parisuhteen hoito,niistä tämä blogi ammentaa kertomuksensa.

maanantai 25. tammikuuta 2010

Oho!

Erämiehelle tulee muutama tarkkaan valikoitu eräaiheinen lehti.Hän on hyvin tarkkaankin puntaroinut,mitkä lehdet kannattaa tilata kotiin,millaiselle paperille painettua sanaa ja millaista sanaa: onko asearvostelut asiallisia,onko osumatarkuudet todenmukaisia,onko teksti metsästäjille suunnattuja jne.,lista on pitkä ja hämmästyttävä.
Erään seulan läpi päässyt Ase ja Metsästysaiheinen lehti lähetti asiaanluuluvasti vuosikalenterin vuodenvaihteessa.Yllättäen ja poikkeuksena tästä Korkeasta Tasosta, kalenterissa olikin uimapukuasuinen nuori ja kaunis vaaleatukkainen tyttö hieno ja iso ja julmettu "rynkky" kädessään.Ase lienee painava,koska asentokin täytyi olla hieman kenottava.
Perheen tarkkasilmäinen kuopus,nti 5v.löysi ja avasi kalenterin,joka oli hänen korkuinen,kun hän avattuna sitä kädessään roikotti."OHO!" tytär päiväili.Minua jo nauratti ja kerjäsin jotain feminististä ja pikkuvanhaa kommenttia,ja kysyin päiväilijältä,että no mitä nyt? Tytär katsoi minua iloisen hämmästyneenä: " että no onpa iso tämä kalenteri!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti