Love and Marriage..

Oma kuva
Kaukana Pohjoisessa,talossa järven rannalla asuu tämän tarinan Pulmuset. Rouva,joka on innostunut kirjoittamaan avioliiton askareista,sekä avioliittotyöstä yleisemminkin.Ja tietysti Erämies,joka on Talonmies ja Kumppani,Aviomies. Avioliitto on 15 vuotias teini,joka on murrosikääkin jo kokeillut. Matkassa kulkee kolme alle teini-ikäistä lasta ja kaksi metsästyskoiraa. Keski-ikäinen talo vaatii oman huomionsa,iso pihamaa vaatisi paljon enemmän kuin saa.Pohjoisen talvet tuovat lunta tupaan,jos Talonmies ei nurkissa rehki joka liikenevä hetki. Vuorotyö ja joskus työtä vuorotta,viiden ihmisen harrastukset ja parisuhteen hoito,niistä tämä blogi ammentaa kertomuksensa.

torstai 10. syyskuuta 2009

Kolarointi

Kerran Eräänä Keskiviikkona Ystävätär oli murheissaan.Hän kertoi allapäin kuinka oli sattunut automatkalla pahasti.Heti hätäilemään,kuinka kävi,mitä sattui? Ystävätär kertoi kuinka pitkällä,pimeällä ja sateisella automatkalla Joku Otus oli törmännyt autoon."Mikä otus?" "En tiedä" niiskutti toveri,silminnähden pahoillaan.Me yhdessä tuumin hätäilimme Ystävättären puolesta,että voi voi mitä ihmettä?!Ystävätär kertoi kuinka hän oli letkan mukana pimeässä koira kyydissään ajellut ja yhtäkkiä TUMPS!autoon oli osunut JokuKarvainen.Kaikki oli mennyt niin nopeasti ja letkakin meni menojaan ja vauhtia oli paljon ja se oli kyllä heti kuollu."Siis mikä se oli?" " No.En minä tiedä.En uskaltanut katsoa." " Ja autokin meni rikki.Ajoin jonkin matkaa ja sitten huomasin,että jotakin roikkuu ja nyt auto on vietävä kai korjaamolle." Otimme osaa ja olimme pahoillamme; kuinka pahalle se tuntuukaan,vaikka tietää ettei väistääkään voinut.Voi miten paha tilanne!Otusparka!Ja autokin vielä rikki!Voiko sillä vielä ajaa? touhusimme." No ainakin ajoin sen 150 km kotiin".Eikä mikään varoitusvalo palanut.No hyvä.

Samana päivänä Erämies tuli kotiin perunanhakukauppareissulta.Kädet oli täysi ja Mies totesi heti eteisessä,että nyt on perunoita. Ja lihaa. Autoon oli törmännyt koppelo.Koppeloa oli haavoitettu,siivestä löytyi hauleja.Lintu oli pakokauhuissaan lentänyt liian matalalla ja lentänyt suoraan auton kylkeen.Erämies sammutti auton,juoksi kesäremmikengissään henkitoreissaan pakoilevan linnun kimppuun metsikköön,naksautti niskat nurin ja suolisti linnun mukaan sattuneella puukolla.Toi kotiin ja pisti pakkaseen.

Kumpaanko Sinä samaistuit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti