Love and Marriage..

Oma kuva
Kaukana Pohjoisessa,talossa järven rannalla asuu tämän tarinan Pulmuset. Rouva,joka on innostunut kirjoittamaan avioliiton askareista,sekä avioliittotyöstä yleisemminkin.Ja tietysti Erämies,joka on Talonmies ja Kumppani,Aviomies. Avioliitto on 15 vuotias teini,joka on murrosikääkin jo kokeillut. Matkassa kulkee kolme alle teini-ikäistä lasta ja kaksi metsästyskoiraa. Keski-ikäinen talo vaatii oman huomionsa,iso pihamaa vaatisi paljon enemmän kuin saa.Pohjoisen talvet tuovat lunta tupaan,jos Talonmies ei nurkissa rehki joka liikenevä hetki. Vuorotyö ja joskus työtä vuorotta,viiden ihmisen harrastukset ja parisuhteen hoito,niistä tämä blogi ammentaa kertomuksensa.

torstai 3. syyskuuta 2009

Pojat on poikia

Sukujuhlissa seisoskeli 5 miestä auton ympärillä,vain yksi sattui olemaan tupakkamiehiä.Sisältä ikkunasta ihmettelemään,että onkos siihen tullut nyt joku vika tuohon Pulmusten autoon..? Ehei.Siinä toisilleen osittain melko tuntemattomatkin miehet kurkistelivat vieraan konepellin alle,potkivat renkaita ja Asiantuntevin uskalsi kurkata,juhlahousujaan varoen,auton pohjaankin.Siinä männät ja hevosvoimat sai kyytiä kun Volvoasiantuntijat olivat koolla.Kaikki muut Volvon omistajat,jotka ei noihin juhliin päässet jäivät takuulla jostain Tärkeästä paitsi?

Kaveriperheen luona oltiin kylässä.RvaYstävä laittoi ruokaa ja lapset riekkui pihalla.Ruoka valmistui,salaatti tehtiin,pöytä ulos katettiin.Miehiä ei näy missään.Jo siinä ihmettelemään,että lähtikö ne ampumaradalle (mikä ihan tavallisimpi paikkoja,joista etsiä..)Huutelujen jälkeen,pienin lapsista tuli kertomaan,että isit kattelee pyssyjä.Eli koko kaunis kesäpäivä,moninaisen tunnin ajan 2 Raavasta Miestä istuskeli sisällä katsellen vanhoja Erälehtiä,laukaisutarkkuksia,seinällä olevia kivääreitä ja kiikarivertailuja.Mitä viehättävin päivä kääntyi iltaan ja lähdön hetkeen.Lapsia patisteltiin keräilemään leluja ja lelupyssyjä kasaan ja asevarastoihin.Nallipyssy sitten sattui HraYstävän käteen,ja ennenkuin ehdin kissaa katiksi sanoa,Hän oli esittänyt loisteliaan LuckyLuke tyyliset pyssynheilauttelut etusormellaan ja laukonut nallit tyhjiin lähipuuhun.Ele oli hieno,nopea ja tuli täysin sydämestä.Molemmat Isot miehet sanoi heti,ettei tommosta lelua voi ottaa käteensä kokeilematta,että vieläkö se lähtee pyörimään sormessa.

Talonmies tuli kerran reissusta ja aloin ihmettelemään kun keittiön pöydälle ilmaantui omituinen lelun näköinen pyssy,jossa oli propelli. Isäntä silmät palaen selvitti kuinka mainio keksintö!Tällä voi ampua kärpäsiä!Eikä maksanu ku 2,90! Sitten Hän katseli iltauutisia sohvalla makoillen, KärpäsAse ladattuna,harmitellen kun ei nyt näy yhtään kärpästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti