Love and Marriage..

Oma kuva
Kaukana Pohjoisessa,talossa järven rannalla asuu tämän tarinan Pulmuset. Rouva,joka on innostunut kirjoittamaan avioliiton askareista,sekä avioliittotyöstä yleisemminkin.Ja tietysti Erämies,joka on Talonmies ja Kumppani,Aviomies. Avioliitto on 15 vuotias teini,joka on murrosikääkin jo kokeillut. Matkassa kulkee kolme alle teini-ikäistä lasta ja kaksi metsästyskoiraa. Keski-ikäinen talo vaatii oman huomionsa,iso pihamaa vaatisi paljon enemmän kuin saa.Pohjoisen talvet tuovat lunta tupaan,jos Talonmies ei nurkissa rehki joka liikenevä hetki. Vuorotyö ja joskus työtä vuorotta,viiden ihmisen harrastukset ja parisuhteen hoito,niistä tämä blogi ammentaa kertomuksensa.

lauantai 6. marraskuuta 2010

Kuinka naisten tulisi käsitellä miehiä Osa 3

Muistattehan Prinsessan 6v.,joka meillä asustaa.Hänellä näyttää olevan synnynnäinen kyky käsitellä miehiä niin että saa oman tahtonsa läpi.
Seuraavanlaisen keskustelun pääsin tallentamaan kesken siivouspäivän,jolloin olin juuri luuttunnut eteisen lattian ja ajanut Prinsessan hra 10v.Pojan huoneeseen,pois jaloistani ja märältä lattialta.
-"leikitäänkö legoilla?" kysyi Prinsessa
-"emmä jaksa" kohta murrosikään tuleva ja pikkusiskoon kyllästynyt Poika vastasi tympääntyneenä
-" onpa sulla hieno tämä lentokone" jatkoi Prinsessa,joka ei ivaa ollut kuulevinaankaan
-"elä koske siihen!" kiukkusi Poika
-" leikitäänkö tällä lentokoneella?" jatkoi sitkeä naisen alku
-" ei."
-" onpa sulla paljon näitä akuankkoja!"
-"anna olla niitten!"

Ja tätä jatkui muutamia kymmeniä minuutteja,kunnes eteisen lattia oli kuiva ja Prinsessa lensi kuuluisalla "niska-persaus"-otteella eteiseen ja siitä itkien omaan huoneeseensa. Mietin puuttuisinko asiaan,mutten oikeastaan jaksanut,sitä paitsi,olinhan alunperinkin pakottanut Pojan vastoin tahtoaan ottamaan Pyhimpäänsä Prinsessan kesken hänen omien hommiensa. Ajattelin,että kunhan olen siivonnut,otan Prinsessan mukaan johonkin kivempaan hommaan.

Aikaa ei ehtinyt kulua,olin vasta luuttuamassa seuraavaa huonetta,kun Prinsessan ovi kävi ja hän koputti hyvin kauniisti IsonVeljen huoneeseen. Ehdin jo parahtaa ääneen,miten sitkeä tuo on!Yhtä tappelua koko siivouspäivä!
-" kato Veikka! minun lentokone tekee kierteen!" tuo Nainen vetäisi siitä kuuluisasta -Oikeasta Narusta
-" ui juku! näytä! " tuli huoneesta ilahtunut Miehen alku ja alkoi tutustua lentokoneen kierteisiin ja silmukoihin.

2 kommenttia:

  1. Miten taitava Hän onkaan!

    Arvelisin uran urkenevan Hänelle, jollain kovin korkalla pallilla, jossa sosiaaliset taidot MOLEMPIEN sukupuolien kanssa ovat ehdottomia edellytyksiä. Lisättynä sitkeällä ja periksiantamattomuudella.

    Kovasti toivon itseleni elovuosia niin kauan että näkisin...

    VastaaPoista
  2. tämä on hyvin Erikoinen tilanne itsellenikin seurata---ehkäpä hänestä juuri huokuu se,että on lapsikatraan (joskin pienen) kuopus,kyky taipua,joustaa,venyä ja ottaa huomioon; mutta vain tiettyihin rajoihin asti.

    VastaaPoista